Intervjun

Igår var jag alltså på informationsmöte och intervju. På infomötet pratade de egentligen om saker som jag redan visste men det var ändå roligt och bra att jag var där för man blir så himla inspirerad och taggad på att åka! Efter mötet var det dags för intervjun. Jag tror det var ungefär tolv personer som skulle bli intervjuvade och jag hamnade så klart sist så jag fick vänta i nästan tre timmar innan det äntligen var min tur. Det är nog något av det tråkigaste som finns att bara sitta och vänta när man inte har någonting att göra, tiden går så himla långsamt! Men efter tre timmars väntan var det äntligen min tur och själva intervjun gick väldigt bra måste jag säga, jag var lite nervös innan men det släpte direkt. Jag fick prata med en tjej som hette Johanna och hon hade själv varit au pair i D.C 04-05 tror jag det var. Roligt att prata "live" eller vad man ska säga med någon som har varit au pair innan och gått igenom precis samma saker som jag gör nu. Det var även en till tjej där som hette Emma och hon hade bott i Kansas City 04-05. Det är Emma som kommer vara min kontaktperson och som jag ska skicka min ansökan till när jag är färdig med fotokollaget. 

Nu känns det i alla fall som att jag är lite närmare allting. Det är lite tråkigt att läsa om alla ni som redan har blivit godkända och hittat sina familjer med tanke på att jag inte ens har skickat in min ansökan än, men samtidigt jätteroligt för jag är så himla glad för eran skull! (:
Jag har hamnat så himla långt efter med allting eftersom jag blev tvungen att byta organisation men jag börjar närma mig allt lite mer nu igen och det känns jättebra!

Kommentarer
Postat av: Lollo

Förstår att det måste vara så satans jobbigt att göra om allting. Men du blir nog snart klar ändå! Och du har ju inte ens tagit studenten än, det är ett tag kvar tills du kan åka och kommer säkert ha fått en familj tills dess!

2010-03-14 @ 14:53:12
URL: http://lizinamerica.blogg.se/
Postat av: Veronika

Varför var du tvungen att byta organisation? Vilken hade du först och vilken har du nu? Jag vill åka som au pair till sommaren, och jag åker med SI...

2010-03-15 @ 12:59:52
URL: http://veronikamariagabriella.blogg.se/
Postat av: sigrid

Äh, det går så snabbt med CC! Jag var på infomöte en torsdag och var godkänd på onsdagen efteråt :)

2010-03-15 @ 16:41:22
URL: http://sigridiusa.blogg.se/
Postat av: Lollo ♥

du åker med SI nu va? :D

2010-03-16 @ 14:40:07
URL: http://theaupaircousins.blogspot.com/
Postat av: malin - blivande au pair

Vad kul :d varför gick det inte med SI btw? :O

2010-03-16 @ 17:25:21
URL: http://wakoo.blogg.se/
Postat av: malin - blivande au pair

Jaha men fan vad konstigt :s det bör ju räcka? det är ändås en liten del inom två årstid och en merit är det ju samtidigt också men även timmar som man ska få räkna med :O men jaja, hoppas de gå snabbt med CC då :P

2010-03-16 @ 22:04:49
URL: http://wakoo.blogg.se/
Postat av: Veronica

Hej, jag har precis kommit hem till Borås igen efter att ha jobbat som au-pair i England. Det låter jätteroligt att du ska åka till USA och jobba. Se till att du gör jättemycket roligt där och har skoj hela tiden. Om det är någonting du funderar över så hör av dig bara. :)

2010-03-18 @ 14:48:07
URL: http://veronicainengland.bloggsida.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0