18 februari

Då var en av veckans tråkigaste dagar äntligen avklarad! Egentligen skulle dagen inte ha blivit så tråkig som den faktiskt blev.
Men ja, det började med att jag inte kunde sova inatt heller och det är en av de mest frustrerande saker som jag vet. Jag mådde inte speciellt bra idag men valde ändå att vandra iväg till skolan. Väl i skolan hade jag nk och estetisk verksamhet, och eftersom vi hade halvdag idag så slutade vi runt klockan tolv och det är det som lyfter just den här dagen och gör så att den blir bättre än alla andra onsdagar.
Åkte hem med 12.10 bussen och åkte sedan in med 16.05 bussen. Nu kommer vi till den mellantråkiga delen av dagen, orkestern. Man känner sig verkligen tvingad att gå och det är ju inte precis så att man får sluta heller, för vem vet vad alla människor (nämner inga namn) gör då.
Är nu framme vid den värsta delen av dagen, orkestern drog över fem minuter och även om jag och sara sprang till resecentrum så missade vi ändå bussen.. sen stod det att det skulle komma en 45:a vid fem över sju, men det kommer ingen buss. Så när vi hade väntat i ungefär 45 minuter ringer sara till ulf som är snäll nog och kommer och hämtar oss.
Så där stod jag sedan en timma senar på yttertrappan hemma. Jag hade förlorat en timma!, en värdefull pluggtimme! Om jag får ig eller g på ku-id historia provet skyller jag på västtrafik!

Nu har ni förlorat ungefär två minuter på att läsa om min allmänt tråkiga dag.., men ja, ni valde det själva. Kan meddela att det snart kommer lite intressantare inlägg, jag lovar.  Har ni sett att jag har bytt ut lite bilder?! Det är New York ;)


sail on silver boy, sail on by.

When youre weary, feelin' small,
When tears are in your eyes, I'll dry them all;
I'm on your side. Oh, when times get rough
And friends just cant be found.
Like a bridge over troubled water
I will lay me down.





I´m sailing right behind.


sjuk.

Då var man återigen sjuk.. tänkte bara påpeka att det är jätte praktiskt att det kommer efter lovet och inte på! (kände ni av ironin) annars brukar det ju vara så att man alltid blir sjuk på själva lovet, så är det i alla fall med mig. Då är det som att kroppen känner av man äntligen är påväg att bli ledig och att det faktiskt är då som man hinner vara med att vara sjuk. Men så blev det inte nu. 
Jag åkte iväg till min cellolektion vid tio över sju imorrrse i alla fall, det gjorde dock hela förkylningen värre i och med att jag fick stå ute och vänta i en halvtimme innan nån kom och låste upp dörren. Det hela blir ju inte bättre av att jag inte kunde somna inatt heller. Ni känner igen känslan, när man verkligen vill somna och är jättetrött men det går inte ändå. Men det finns dock en bra sak med att man inte kan sova och det är att man hinner med att tänka hur mycket som helst! Så nu sitter jag här med tre timmars sömn i ryggen, trettionio graders feber, en snorig näsa och tre par strumpor på fötterna, och då finns det ju inget annat att göra än att skriva om det jag tänkte på igår. Inlägg kommer inom kort!

life

"Our deepest fear is not that
we are inadequate.
Our deepest fear is that we are
powerful beyond measure.
We ask ourselves, 'Who am I to be brilliant,
gorgeous, talented and fabulous?'
Actually, who are you not to be?
Your playing small doesn't serve the world.
We were born to make manifest the glory
of God that is within us.
And as we let our own light shine,
we unconsciously give other people
permission to do the same".


Var inte rädd för dig själv.

om att drömma sig bort

jag kan inte ens sätta mig ner och läsa till ett prov utan att jag blir tankspridd! Och när jag sen tänkt färdigt på grejen så räcker det med att jag läser en rad i boken innan en ny tanke, som btw inte har någonting att göra med provet, ploppar upp. Jag kan inte konsentrera mig på något. Jag är så tankspridd och mitt huvud är fullt av drömmar!

jag vet, jag är tjatig!

Hej! Jag heter emma och om ungefär ett och ett halvt år försvinner jag till usa och vem vet, det kanske dröjer yttligare två år innan ni ser mig igen!


Central park panoramic view from Rockefeller Center

au pair



Det går inte sluta längta! :)

Det som är långtborta kommer hela tiden närmare!

friends

..if you ever need holding, call my name, i'll be there..








you've got mail

 
Dreams - The Cranberries

Jag bara älskar den här låten! Verkligen värd att lyssnas på.
http://www.youtube.com/watch?v=M-0wxLgpi0s


Jag gillar prästkragar! Det är en glad blomma (:


.

det känns som att jag inte lever något eget liv, jag finns bara för att vara en del av någon annans..,det är inte mitt liv, jag bara lever det.. 


super bowl

vilka var det som vann?, Det blev Pittsburgh, men jag måste faktist säga att jag höll lite mer på Arizona. Men pittsburgh gjord ju sin touchdown när det bara var trettiofem sekunder kvar, så man kan ju försöka vara lite glad för deras skull.


RSS 2.0