Ansökan - postad!

Nu har jag postat min ansökan!


jag hade tydligen inget roligare att göra denna eftermiddagen ;)

Kommentarer
Postat av: Lollo

Hahahh! Bra gjort xD

2010-03-23 @ 20:05:41
URL: http://lizinamerica.blogg.se/
Postat av: Anonym

sv: Ok det låter ju bra om man alltid slipper depositionen inom 2 veckor! Jag har velat åka som au pair i några år, men det var inte förräns i höstas som jag verkligen ville åka och det var då jag började fixa barntimmar och verkligen bestämde mig!

2010-03-23 @ 22:06:42
Postat av: Emilie

Haha, jag vet inte varför men den där videon gjorde min dag på något sätt :) Så gullig! Och nu har du det gjort också! Super! :)



Haha, jo jag ska försöka ta mycket kort, och terra lite amerikaner som hoppas på en lugn vecka ;) Dock kan jag inte bli brun :P Eller jo jag kan men jag är så tråkigt känslig för stark sol haha.



Precis, och om man ska vara sådär att man ska se det positiva kan man ju säga att CC är ju en väldigt stor organisation vilket kanske gör att fler familjer (-bra familjer) sluter sig till denna :) Man ska inte säga nej förrän ... nått fyndigt ;)



Kan verkligen tänka mig att det känns skönt att ha körkortet i handen! Milstolpe eller vadå? :) Jo de som inte klarade provet, usch och fy det hjälpte inte, blev så verkligt då! Men sen när man såg att man fått godkänt! Åh, hon som bevakade och skrev ut log åt mig sådär äkta och jag kom ut och mamma satt där och så kom lättnadstårarna. Sen kom en annan kille ut vars mamma också satt där och han hade också klarat det och det blev liksom som ett gemensamt firande - blickvis typ :P Men ja, sen tog det stopp för min del :P Nu kommer du snart iväg till USA ska du se, absolut! :D Grattis igen!!



haha, jo Defying Gravity är grymt bra, minns när jag såg musikalen i sommras i London. Det var jag som riktigt släpade pappa dit för han var inte säker på vad det var (han är också musikal - eller snarare musik - freak men mer till sånt man känner till, fast han blev kär i Wicked han med) och så fick jag höra låten :) Har du sett Ugly Betty? Det är något avsnitt då de är på musikalen och så får man se rätt mycket - bland annat höra låten. Tror det var så jag blev intresserad.



Har du fått hem broshyrerna än? Eller kontaktat CIS? Vad busiga de är tycker jag (börjar märkas att man har bebis hemma :P)



Det kommer tider då jag känner för att jag någon gång ska åka som au pair. MEN (det stora men:et) usch sån körkortsångest jag har. Jag är inte ens säker på att jag vill ha körkort längre. Aldrig mer. No more. Nej. Skulle vara om jag körde upp i ett land där man bara behöver sitta i bilen så blir man godkänd, så kör jag runt där ett tag och sen så trafikvan att hey vad är en liten uppkörning. Fast seriöst. Jag har tagit emot flera tusen gäster på jobbet. Jag gör det bra. Ska testas. Arbetsledaren står och kollar in mig. Hela min beställning blir helt messed up. Det är något med mig och tester - spelar ingen roll hur duktig jag är. Så det är nog DET jag måste jobba på, och till dess får Au pair ligga lite på hyllan så det inte blir som sist.



Ha det super! :)

2010-03-24 @ 18:58:34
URL: http://plajnis.blogg.se/
Postat av: Nathalie - Blivande Au Pair

Haha, känner igen det där. Dagen man postade ansökan var en STOR dag ;) Hoppade jämfota av lycka tillsammans med min kompis, haha ;D

Lycka till!

2010-03-28 @ 10:20:32
URL: http://nathaliesbloggg.blogg.se/
Postat av: Nathalie - Blivande Au Pair

Förstår det! Men du blir snart godkänd ska du se! :D Vilken förmedling ansöker du med ? Jaa, de verkar verkligen vara en toppen familj och jag har en bra känsla när jag snackar med dem. Dock har ingen av oss tackat klart ja än. Mejlade mamman i familjen igår och berättade att det kändes så rätt och att jag därför gärna tackar ja till dem. Har dock inte fått svar än, så väntar nog tills hon har svarat på mitt mejl innan jag kan känna mig säker. Just nu känns det som om jag kollar mejlen stup i kvarten ungefär. Haha... Börjar bli orolig för att de helt plötsligt inte vill matcha, fast så behöver det ju inte alls vara. Hon kanske inte bara har hunnit kolla mejlen över helgen, eller så vill hon diskutera med resten av familjen innan hon svarar eller något. Återstår att se. Jag har prelininärt avresedatum den 2 augusti. Men blir det den här familjen så blir det nog några veckor senare. Men för mig gör det absolut ingenting. När har du tänkt dig att åka ungefär? :)

2010-03-28 @ 19:56:37
URL: http://nathaliesbloggg.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Ingen fara du, älskar att logga in på bloggen och se lååånga kommentarer. ;) hihi.. Hm, nu ska vi se. Jag skickade in min ansökan fre den 12 feb tor jag. Sedan tog det ca en och en halv vecka innan de ringde från Stockholm på min mobil och berättade att jag blivit antagen. Ibland kan det till och med gå ännu fortare tror jag. Men det beror på hur lång tid det tar för de att få konatkt med dina referenser. Sedan tog det ca två veckor innan jag blev godkänd i USA. Då fick jag ett mejl från matchnings teamet som sa att de nu börjar min matchningsprocess och sökandet på en passande familj till mig. Den väntan innan man fick mejlet från USA kändes som en evighet trots att det inte var det, haha, så jag vet hur otålig man kan känna sig. Sedan efter det gick det fort och inom en vecka hade jag fått min första match, som är den familjen jag har kontakt med nu. Den försvann dock ganska fort men sedan fredagen efter fick jag den tillbaka och ja, nu har det ju gått som det har gått. Hehe ..



Härligt! Har du önskat något särskilt ställe ? Jaa, studenten om sådär två och en halv månad. du med? :)

2010-03-28 @ 20:45:41
URL: http://nathaliesbloggg.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Jag håller verkligen med dig angående om studenten. Det ska bli underbart!!! Längtar som bara den. Tror inte jag kommer hinna sakna skolan då det kommer hända så mkt grejer efteråt som jobb och sen USA! :) Kommer vara så skönbt att springa ut med sin mössa på huvudet ;)



Jag önskade ingen delstat, tänkte att det får blir var det vill, det viktigaste är att familjen är bra.Plus att jag inte ville begrönsa mig för då visste jag inte hur lång tid det skulle komma att ta.. Fast egentligen skulle jag helst vilja till typ Florida eller Califorinen men dit kan man ju åka på semester sen. Connecticut familjen verkar så underbar att jag inte kunde hitta någon anledning till att tacka nej. NU får vi hoppas på att jag gjorde rätt val, just nu känns det så i alla fall.. :)



Ja, det atr sin lilla tid. Men snart är du där ;) Var är du ifrån ?

2010-03-29 @ 14:40:37
URL: http://nathaliesbloggg.blogg.se/
Postat av: Sigrid

Lyycka till nu! Det kommer säker gå supersnabbt, eller allt är relativt - men på ngn vecka i alla fall och sen ringer de från kontoret och säger att du är godkänd :D Weeho!

2010-03-30 @ 08:53:18
URL: http://sigridiusa.blogg.se/
Postat av: malin - blivande au pair

yes! det hette hon, hade du med henne?

2010-03-30 @ 18:22:28
URL: http://wakoo.blogg.se/
Postat av: malin - blivande au pair

jaha, ja det gjorde jag med! (:

2010-03-30 @ 20:59:47
URL: http://wakoo.blogg.se/
Postat av: Nathalie

TACK!

Det känns så bra så! Hoppas att känslan är sann och aqtt jag har gjort rätt nu bara.. :)



Ja, hör med din kontaktperson om det har kommit fram. Min skickade ett sms när hon hade kollat igenom det och sa att det såg bra ut. Kan ju också vara så att det tar tid att få tag i referenserna.



Jag är från Nässjö! Borås har jag varit i ett par gånger. En av mina bästa vänner har kusiner och så där. Så när jag var mindre hängde jag med dit ett par gånger... :)

2010-03-31 @ 08:38:03
URL: http://nathaliesbloggg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0