Au Pair In America

Jag har nu valt organisation en gång för alla och det blir Skandinaviska Institutet!! Har varit väldigt, väldigt velig tidigare och jag har gjort intresseanmälan till både STS och CC, men nu har jag äntligen bestämt mig!
Det blir Skandinaviska!! :D

Kommentarer
Postat av: Jenny

Bra val! Dom är toppen! :)

2010-01-21 @ 20:01:26
Postat av: Lollo

Oj, spännande! Nej det kändes lite lustigt att de inte ville acceptera din ansökan direkt utan att det skulle komma senare? Men jag kunde ju ansöka rätt så tidigt med SI så det är bra. Hoppas du är nöjd med ditt val, men det blir du nog, jag tycker de varit väldigt bra och hjälpsamma! :)

2010-01-21 @ 20:23:32
URL: http://lizinamerica.blogg.se/
Postat av: Emilie

Hej :)

Åh så du älskar V.Ä.N.N.E.R du med? Får aldrig nog av dem ^^ Men på senare tid har jag gått och blivit en allmän sitcom nörd, tycker om How I Met Your Mother, That 70s show, 2½men, Scrubs etc.etc.. Men VÄNNER kommer alltid vara originalet, the one and only ^^

Just det, Systrar i jeans :) Den läste jag för länge sen, den kommer jag ihåg var bra men sorglig. För visst dog lilla tjejen som hade leukemi?



Vad skönt att du har din organisation nu :) Än så länge har jag inte hört en enda som protetsterat mot organisationen :) Lycka till så mycket med körkortet och ansökan! När vill du vara iväg, precis efter studenten eller efter sommaren/sensommaren?



Kan säga att på ett sätt är det underbart att ha tagit studenten - och det är när jag har koll på vart jag är påväg i livet. Dagarna då jag gick hemma och väntate på mitt körkort och på att få svar när jag skulle bli au pair, åh så deppig jag var. När jag håller på med college förberedelser eller jobbar är jag jättelycklig, men det finns dagar då jag önskar jag var -91:a och fortfarande gick i skolan. Dock allt färre dagar nu för tiden när collegeansökan är inne. Åker du iväg strax efter studenten (eller i alla fall kommit igång bra) lär du nog må bättre än bäst :)



Ha det så bra

2010-01-23 @ 16:06:29
URL: http://plajnis.blogg.se/
Postat av: cassandra

Åh vad härligt! det blev den organisationen för mig också tillslut! :)

2010-01-23 @ 17:56:18
URL: http://cassandraagren.blogg.se/
Postat av: Lollo ♥

funderar på att om det går segt med cc att anmäla mig hos SI ^^

2010-01-23 @ 18:12:51
URL: http://theaupaircousins.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0