Semmeldagen

Idag är det semmeldagen och eftersom jag älskar semlor så är det här en riktigt bra dag. I år köpte dock inte min familj några utan jag fick den stora äran att göra hemmagjorda. Mums vad gott men ack så onyttigt!



Kommentarer
Postat av: Leonard

Vad kul :D När är du färdig sen då?



Jag kommer börja på universitetet direkt efter gymnasiet, 2012! Sen blir det nog Göteborg först, därifrån hoppas jag att jag sen kan åka utomlands :) Helst USA!

2010-02-16 @ 18:03:47
URL: http://trierer.blogg.se/
Postat av: frida

Lät onekligen spännande att plugga i australien! Vad skaru läsa för någonting?



Sv: tack! Kul att du gillade den :)

2010-02-16 @ 18:15:46
URL: http://hellomiami.blogg.se/
Postat av: Amanda Krona

Det ser sjuukt smarrigt ut!!!

2010-02-16 @ 18:59:59
URL: http://amandakrona.blogg.se/
Postat av: Louise - The world from my perspective

ÅÅååhh vad gott det ser ut. Om 11-12 dagar så kommer jag äta min första semla på 2 år. Såååå gott.



Hm, jag hade problem med mitt körkort. Tog det en månad innan jag fyllde 20. Lite "sent" enligt vissa, men jag tycker man ska ta det när man känner sig redo och mogen. Inte bara för att man måste.

Så lycka till med det och stressa inte.

Du blir klar när du är redo för det helt enkelt.



Har du någon tid då du vill åka till USA. Alltså sommar, höst, vinter, vår?



Kramar Louise

2010-02-16 @ 19:10:16
URL: http://louisesa.blogg.se/
Postat av: Angelica

okey där ser man. Hur många referenser har du totalt då? jo men det går väl ganska bra tror jag. Har bara lite jag vill ändra på mitt brev innan jag lägger upp den. Plus att jag har inte fått tillbaka alla mina referenser än så jag känner inte att jag har bråttom :) Jag har planer på att åka i augusti =)



Har du mycket kvar av ditt körtkort? jag tog mitt i augusti förra året, så det känns jätte skönt :) men hoppas du klarar det innan du ska åka.

2010-02-16 @ 19:37:09
URL: http://amartinsson.blogg.se/
Postat av: Mathilda

Sv: Tack :) Vad goda semlorna ser ut förresten!

2010-02-16 @ 21:42:26
URL: http://mathildaaupair.blogg.se/
Postat av: samira

Vilka fina bilder på baket och vilken härlig header:)

2010-02-16 @ 22:50:24
URL: http://dittlivdittval.blogg.se/
Postat av: Leonard

Vad ska du studera då?



Det låter härligt :D I Sydney då?

2010-02-17 @ 10:23:54
URL: http://trierer.blogg.se/
Postat av: Louise - The world from my perspective

Jaha, oj vad kul att du redan har en så lång framtidsplan. Jag själv är ju ganska impulsiv och det som händer händer. Nu är det första gången sen studenten 2006 som jag känner att jag kan sakta ner och verkligen befinna mig på en och samma plats en längre tid. Det har jag inte velat förut och varit stressad hela tiden av att göra något nytt.



Men jag tror det blir perfekt för dig att först vara au pair och sedan studera i Australien. Läser du kakhuset.se? dem har ju en jättefin blogg och alexandra där svarar oftast på kommentarer så har du frågor om studier där borta så maila henne.



Har ni något ställe i närheten där du bor som man kan på intensivkurs för körkort? Jag gjorde det i Karlsborg och det var riktigt bra. Garanterar inte körtkort men jag tog endel extra kurser efteråt och 6 månader efter första starten så hade jag körkort.

Kramar Louise

2010-02-17 @ 16:36:55
URL: http://louisesa.blogg.se/
Postat av: MICHAELA I AUSTRALIEN

Hej!

Sag din kommentar pa kakhusets blogg dar du fragade omnar ungarna borjar skolan har i oz.

De borjar skolan samtidigt som vi i sverige typ (ungarna buntas inte ihop arsvis dvs alla som ar fodda samma ar borjar inte skolan samtidigt utan har ar det ett annats system) men pga av att deras hosttermin ar var varttermin och tvartom (da sasongerna ar tvarom har) sa borjar de skolan nar de ar 5 (vi borjar ju samma ar vi fyller 6) med prep school (6 ars verksamheten) och sedan borjar de 1:an nar de ar 6 ar. Beroende pa vilken stat du bor i beror pa hur lange det ar obligatoriskt att ga i skolan. I alla stater utom Queensland slutar man ga i skolan nar man ar 18 ar men i queensland ar man 17 ar. Eftersom jag bor i Queensland och har pluggat till larare i en termin sa kan jag bara systemet har, men det KAN vara sa att man borjar skolan ett ar senare i de andra staterna men min sambo sager att det inte ar sa (ch han ar fran Adelaide vilket ligger i South Australia) men an brukar inte ha nagon koll. haha!

x

2010-02-18 @ 15:40:31
URL: http://swedish.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0