My application

Jag är helt färdig med min ansökan!

Application form - check!
References - check!
Host family letter - check!
Passport copy - check!
Criminal record check - check! (haha)
Other certificates - check!
Childcare experiences - check!
Childcare/family photographs - check!
Driving license - not so much check.. men snart!


Jag känner mig i alla fall helt klar nu men jag kommer antgligen att få något mail från SI på måndag där det kommer att stå att jag måste ändra på något.

Kommentarer
Postat av: Lollo

Wohooo! Skönt! :D

2010-02-27 @ 23:28:36
URL: http://lizinamerica.blogg.se/
Postat av: Lollo

Nej, ingenting sånt än... Och flygtiderna får man inte reda på förrän 10 dagar innan avresa. Jag som gillar att ha koll på saker i tid kommer dö av det här :P Ja det är galet snart alltså!

2010-02-28 @ 18:32:31
URL: http://lizinamerica.blogg.se/
Postat av: Lollo ♥

jasså vad är det som har hänt? :o

Du behöver tre referense som inte är från familjen, kvittar om det är från childcare eller personal reference. De har sagt ca 50 timmar innan men numera verkar det som att du får har hur många som helst :)

2010-03-01 @ 20:42:19
URL: http://theaupaircousins.blogspot.com/
Postat av: Alexandra, KAKHUSET ♥

Lovely!♥

2010-03-02 @ 09:55:36
URL: http://www.kakhusets.se
Postat av: Emilie

Hejsan!

Härlig att du snart är färdig med ansökan! Det fixar du snart :)



Förlåt, kunde inte hjälpa att jag smålog lite när jag läste din kommentar. Kände igen mig så väl faktiskt. Kanske är det så att du är lite nervös över USA resan och börjar tänka ut andra möjligheter för att du innerst inne är lite smårädd? Jag är livrädd faktiskt för detta. Det ena efter det andra kommer ständigt upp som en "hmm kaaanske borde jag stanna hemma ändå", den senaste är att jag kanske missar min lillebrors födelse i augusti. Men vill man något tillräkligt mycket ska man inte låta sig stoppas.



Jag själv hur lät jag kan få ANDRA människors drömmar in i mitt huvud. Jag fastnar ju inte för dem om de är för "o-mig" men om de liknar. Tillexempel au pairlivet. Det KAN ha vart så att jag fick mig lite av min väns dröm i mitt huvud (hon är Au Pair i USA nu) för att jag hemskt gärna ville studera i USA. Men studerande grejet kom lixom i skymundan. Förstår du hur jag menar? Men ingen fara, klart man får drömma sig bort lite, så länge man håller sig på banan och fokusserar på sitt huvudmål :)



Än så länge är jag helnöjd med CIS. bara det att man är extremt självständig. Tillexempel så kommer jag få hitta vägen från JFK airport till skolan HELT själv. AAAH. Vilka broshyrer beställde du? Om jag inte minns fel (var i oktober) så dröjde det kanske en vecka eller nått innan de kom till en.



Kan säga redan nu att jag faktiskt KOM IN PÅ LONG ISLAND UNIVERSITY!!! Helt super otroligt blev helt off track! Kom hem från jobbet (jobbade stängning) och skulle kolla bussen till jobbet dagen därpå (fredag) och bara råååkade kolla mejlen först. Och det var från CIS. Not only did I get in, I got scholarships as well!! Helt sjukt! Skrek som bara den! Har inte sovit så bra på två dagar :P

Jag ska studera ett skolår och även om det kanske kommer gå fort så tänker jag definitivt nöja mig med det. Jag vet knepet och det är att leva i nuet. Gör man det så spelar det ingen roll om tiden går fort – man har underbara minnen. Det skulle kostat runt 100 000kr för ett läsår (I know!) och det är då endast studieavgiften men jag har redan fått över hälften betalat i stipendium jag inte ens sökt utan bara fått av skolan och CIS. Puss på dem just nu känner jag :P Vad för utbildning skulle du vilja läsa?

Ha det bäst :)

Kram

2010-03-06 @ 20:38:36
URL: http://plajnis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0