USA at night

Kan passa på att nämna att det inte spelar någon roll vart i USA jag till slut hamnar längre, bara det inte blir i typ north dakota eller alaska eller något sånt så är jag nöjd :) Jag ska gå helt på familjen och det är det enda som jag ska försöka tänka på. Vet ni vad? Jag har drömt att jag är au pair säkert tre nätter nu den senaste veckan, det är så kul. På natten när tankarna får vandra fritt så bor jag nästan redan i USA. Skön känsla när man vaknar på morgonen! 

Kommentarer
Postat av: mimmi

Jag ska åka med cultural care. Det var ett självklart val för mig eftersom jag både åkt på språkresa med EF innan och även haft min praktik på cultural care kontoret. jag tycker dem är jätte bra, tjejerna på kontoret är hur trevliga som helst och hjälper till med allt, så CC känns som ett självklart val för mig :)

Hoppas du gillade min blogg och lycka till med dina au pair planer ! bara fråga på om du undrar över något.

2009-05-12 @ 18:33:21
URL: http://moreofmimmi.blogg.se/
Postat av: cassandra

haha jamen det blir ju så, man längtar och längtar så mycket att så fort det blir tyst så säger man något i stil med " nu är det bara ett tag kvar tills jag åker till USA" och då drar alla en lätt suck hahah .

Nej vad roligt, haha hur många dagar är det kvar då ? men det är väl roligt då ser man ju verkligen som du säger hur dagarana bara flyger iväg och att man snart sitter där på flygplatsen med väskor i handen. Åh härlig tanke!!

jaha vad roligt, haha har du planer på att gifta dig där eller? haha ;) ja det är många som säger att man är modig och då kan jag inte, inte tänka på att jag kanske inte är så modig liksom, men åka det ska jag i allafall. ;)



ja alltså min mamma var au pair när hon var 19 år tror jag, och då åkte hon inte med någon oragnisation, vet inte om de fanns då, men hon var borta i 9 månader i allafall och först kom hon till en judisk familj som var väldigt taskiga mot henne, de var as rika men de behandlade henne inte speciellt bra, hon fick äta mat aldeles ensam och städa hela huset, så hon fick en annan familj som hon verkligen trivdes i och jag tror hon bodde på östkusten, vilken stad kommer jga inte håg ;) De höll nog kontakten ett tag efter att hon åkt hem, men jag kan ju säga att de inte håller kontakten än i allfall ;)



Okej, jag som verkligen trodde att du skulle åka med SI, men vad roligt, jag har också bestämt mig för att åka med CC, det känns verkligen bra med dem, dem ringer och frågar om jag vill komma på info möte och är hurtrevliga som helst ;) Så jag är nog 100% säker på att det blir CC som jag åker med! :)

Men en sak som jag har tänkt oå är att tänk om jag inte vill åka som au pair när jag tar studenten? Tänk om jag får för mig att göra något annat, det skulle ju vara as dåligt, men självklart så kommer det inte bli så men tänk om liksom, usch .. men ändå, jag kan ju anmäla mig snart så då blir det ju lite roligar, för nu sitter man ju bara och väntarpå att manska bli 18 och ta körkort så att man kan börja hela processen!! :D

Tänker du aldrig på att du kasnke kommer ändras och inte vilja åka som au pair? eller är du helt bombsäker?

Förlåt för att det blev en så lång "kommentar" ;)

2009-05-12 @ 18:45:27
URL: http://cassandraagren.blogg.se/
Postat av: Anonym

sv: hej jag ska åka med cultural care (ef) hittills har jag tyckt att det var bra och jag har fått bra med hjälp och jag känner mig väldigt nöjd med det=) jag har avsatt att jag ska åka den 27 juli, jag väntar fortfarande på att jag ska få en familj. jag längtar sjukt mycket:D ha det bra:D

2009-05-13 @ 12:55:07
Postat av: trees

Jag fick hem papper från scandinaviska institutet nyss! Så jäkla spännande, och dom har bokat en preliminär tid nu, men jag vet frotfarande inte om jag vill åka med dem. Sts verkar ha så mycket aktiviteter för Au pairerna där borta, så man känner sig inte ensam.. men å andra sidan tar dom inte lika bra hand om sina au pairer heller. guud va svårt det är!! har du körkort än?

2009-05-13 @ 13:17:00
URL: http://mangofisk.se
Postat av: Amira

härliga au pair drömmar du har! =) jag har också redan börjat drömma en massa konstiga au pair & usa grejjer:P, fastän att jag inte ska åka föräns i augusti! men iaf! sweet säger jag bara! ;)

bra att du inte tar ngn paus!, för då har jag ännu en bra blogg att följa...

ha det bra=)

2009-05-13 @ 17:52:36
URL: http://amirausa.blogg.se/
Postat av: Caroline (au pair new york)

det ar jattebra att du gar pa familjen, helt klart! men ett tips ar att tanka endel pa vart du hamnar med. jag kanner manga au pairer speciellt pa ostkusten som har kommit helt ute pa vischan och dar det heller inte finns sa manga andra att umgas med. new york ar det omrade som har flest, men det kanske du visste redan :) det ar underbart har! far du chansen, ta den! lycka till med allt,



caroline

2009-06-05 @ 06:21:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0