The Hills

Det kan inte hjälpas, jag är som fast! Tyckte inte om det alls innan men nu älskar jag det. Går inte sluta titta på det, så bra! ;P

Kommentarer
Postat av: mandy

Jag fick mejl från familjeni mars/slutet av februari. Jag trodde nämligen att jag skulle kunna åka i mars men tyvärr blev det inte så. Jag berättade för dem att jag inte kunde åka förns i juni och de tyckte att det inte gjorde så mycket - de kunde ha en nanny under tiden. Så vi matchade en vecka senare- den 8 mars... Så har hunnit mejla och prata med dem i tre månader nu (vilket känns ganska bra då vi lärt känna varandra ganska väl). Det är en familj med två barn, båda tjejer (1 och 3 år gamla). Vad som är lite speciellt är att pappan är svensk så jag ska prata svenska med barnen då de vill att de ska lära sig det. Det gör inte mig så mycket. Antar att det ändå blir lite amerikanska då mamman är från USA och inte kan prata flytande svenska, även om hon kan lite grann.



Jag åker med STS och jag tycker att de är jättebra. Och kan du mejla dem om saker du undrar innan du bestämmer dig. Men klicka hem kataloger från olika företag så kan du få en bild av dem. Jag funderade på både STS och EF då de var de enda företagen jag kände till vid den tiden. Dock svarade inte EF på mitt mejl med frågor förns efter jättelänge. Jag är glad att jag valde STS för jag har hört mer positivt om dem än EF. Sen har jag fått massor hjälp från dem. Ringde kanske tre gånger på samma dag en gång men de sa att det var bara att ringa igen om jag hade fler frågor. Åkte även med STS på språkresa när jag var 14 och det fungerade bra.

2009-05-25 @ 11:11:02
URL: http://mandyslife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0