paus..

den kommer nu att bli en några veckors lång paus från bloggen.

ha det bra under tiden!
xoxo emma

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Va? Varför paus? :O

2009-05-11 @ 09:36:57
URL: http://septemberbarnet.blogspot.com
Postat av: cassandra

Nej, vad tråkigt varför dåå? :/

2009-05-11 @ 12:39:02
URL: http://cassandraagren.blogg.se/
Postat av: cassandra

haha alltså det är så roligt, du kanske tycker att jag är helt sjuk nu men du är verkligen precis som mig, haha det är därför det är så roligt att läsa din blogg ;)

haha men i allafla..



Ja tyvärr så har man ju hört massor av dåliga historier om CC men också många bra och det kan ju bero på att det är den organisationen dem flesta åker med så det är klart att det blir met klago mål från dem, så känner i allafall jag. Men jag har sedan första början jag bestämde mig för att åka som au pair, velat åka med CC, jag tucker dem verkar trevliga och ansvariga, dem har ringt mig och varit hur snälla som helst på telefonen, jag har ju inte varit på ett sådadnt där info möte än, så det får jag se närdet blir av ;) när ska du på det förresten? Eller du kasnke redan har vart på ett ? :)

Det där med att åka med en kompis, jag känner precis som dig, för tänkt om man åker med en bra kompis som man är bra kompis med, då kan det ju bli så att man håller sig för sig själv och inte träffar andra au pairer, det är faktiskt en stor sak som jag fruktar om man åker med en kompis. En del av att vara au pair är ju att få nya många vänner liksom ;) Så jag förstå precis vad du menar ;) haha



jodå, jag fyller ju den 1 september och jag är i full fat med att övningsköra nu så jag hoppas verkligen att jag kommer ha det innan november i allfall ;) om inte tidigare ;) hehe

jaha så man kan inte matcha om man inte har körtkort, jag trode att man kunde åka som au pair utan körkort? det berodde ju på familjen lite om dem vill att man har det eller inte behövr det, men jag kanske fattade feel ;)



okej, jag vill som sagt också komma iväg på "sommarlovet" om man fortfarande kan kalla det så då, men helst så åker jag i juli ;) vil så himla gärna vara dem där tre elelr fyra dagarna i new york på sommaren ;)

hoppas du haft en bra dag! :D kram på dig

2009-05-11 @ 19:56:23
URL: http://cassandraagren.blogg.se/
Postat av: Lollo♥

Ha så skoj :D

2009-05-11 @ 20:39:21
URL: http://anystar.blogg.se/
Postat av: Amira

Okejsan:D

men lova att börja blogga igen sedan!!!

Kram!

2009-05-12 @ 13:19:52
URL: http://amirausa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0