allt på samma gång

min dag har vart dryg... esteternas projekt är något utav det tråkigaste som finns. Känner mig dock super stressad över allt och vet inte riktigt vad jag ska göra. Det är konserter där jag fortfarande inte kan det som jag ska spela, föreställningar, skola.., + att jag är så trött att jag knappt kan stå upp känns det som. Jag vill bort..(undra vart :P)


Kommentarer
Postat av: Lollo♥

ja det känns verkligen som att allt kommer på ne gång nu ._. särskilt i skolan. Borde få en veckas lov precis här i slutet så man fick hämta sig xD



sv: hörde att hon gick vidare iaf :)

2009-05-14 @ 17:19:16
URL: http://anystar.blogg.se/
Postat av: cassandra

jag tror till.....USA! ? :)

2009-05-14 @ 17:38:17
URL: http://cassandraagren.blogg.se/
Postat av: ccassandra

haha vad bra då!! ja 393 dagar det går säkert väääldigt väldigt snabbt vi är snart där ska du se ;) haha

Ja men eller hur, det känns verkligen helt overkliget tycker jag när man läser andras bloggar som är i usa nu, jag kan inte fatta att om ungefär ett år så kommer jag också vara idet landet det är hlt ofattbart alltså men självklart as kuul och jag längtar verkligen!! :)



hahah jag bestämde mig för att verkligen åka som au pair i kanske början på April, alltså då bestämde jag mig verkligen och just då skulle vi har en präst i skolan och hon bad oss skriva ett brev till oss själva som vi skulle få sen när vi slutatde trean som vi skulle få läsa då. Så jag skrev ju självklart att mitt framtida jag eller vad man nu ska säga SKA åka som au pair i fall jag skulle ha kommit på egna tankar i slutet av trean och glömt att jag skulle åka till USA, så jag gjorde en liten påminnelse ;) hahah skit skönt faktiskt! :D



jag har faktiskt planer på att antingen börja plugga efter mitt eller mina år i usa, men om jag inte gör det så ska jag nog jobba ett tag och sen plugga vidare, för plugga vidare tror jag att jag vill i allfall, en vi får se hur det blir med den saken ;)

du då har du några planer på vad du ska göra efter usa?! :)

2009-05-14 @ 19:01:15
URL: http://cassandraagren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0