våffeldagen 2009

Då var årets våffeldag äntligen över och jag kan säga att det här var den tråkigaste dagen på länge!

Vaknade som vanligt vid klockan 6 imorrse och jag och mamma var sedan påväg mot skolan vid 7 tiden någon gång. Had naturkunskap på morgonen och uno var ungefär lika tråkig som han brukar vara, om inte värre. Efter naturkunskapen vandrade vi ner till kulturskolan där vi skulle ha estetisk verksamhet. Vi spelade in två låtar och gick sedan upp till skolan igen för att äta och lyssna på Stinas lunchkonsert. Sen var det bara religon och svenska kvar och det kändes verkligen som att jag sov igenom de sista timmarna i skolan. Har kännt  mig lite som att jag har legat på botten och ruttnat idag men konstigt nog blev det lite bättre på orkestern. Sedan skulle klassen gå på teater och det var nästan inga människor där..satte mig längst upp i hörnet och bara väntade på att få åka hem. Jag är så trött!


Nu när jag kom hem stod det två och en halv våffla på bordet så det fick bli min kvällsmat (nyttigt och mättande!) och det är ungefär så mycket som jag har firat våffeldagen 2009.

Jag vill bara bort och se något annat. Bara om så för en vecka eller det räcker till och med med en dag. Ut i världen. När jag tar student kommer det bli som att "världen här kommer jag"!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0