åtta dagar borta

Nu var det ett tag sedan jag skrev något, sp jag tänkte berätta lite om helgen som gått.
I fredags var det Sannes födelsedag, grattis återigen! På morgonen kände jag mig ganska sjuk, började egentligen i torsdags kväll, men jag bestämde mig ändå för att vandra iväg till skolan i och med att det var Sannes födelsdag. Innan skolan gick jag även en sväng till coop för att fixa några saker. Väl framme i skolan visade det sig senare att det var kanske inte speciellt bra att jag var där (orkade inte räkna ett enda tal på mattlektionen), så det blev ändå att jag fick gå hem. På eftermiddagen skulle sanne firas så då bar det av in till stan igen. Jag och stina hade köpt våran paket ihop vid ett trevligt besök på statoil (?) i måndags. Jag tror hon blev glad för den :)


I lördags var det ågrenska som gällde och jag var fortfarande lite sjuk. Men efter några riktigt sega minuter på morgonen bestämde jag mig för att följa med. Bilen lämnade kulturskolan vid kvart över åtta kanske, och vi var framme, som jag ser det, onödigt tidigt. Väl där skulle vi ha kulår med alla barnen, men jag tror nästan att det var stina som hade roligast. Vad säger du, ska du sattsa på klarinett? När vi senare åkte hem satt jag och stina och spelade gitarr i baksätet hela vägen hem, det var faktiskt kul, och tiden bara flög iväg. Och när pappa sedan kom och hämtade mig visade det sig att han för en gång skull hade bestämt sig för att jag skulle få övningsköra hem (!). Glad. Dock satt stina i baksätet och det tog en bra stund innan vi hade kommit hem. Efter den tidiga morgonen orkade jag inte göra någonting alls på eftermiddan, kommer inte ens ihåg vad jag gjorde, däckade antagligen framför tv:n. På kvällen blev det sedan melodifestival.


Igår då (söndag) gjorde jag nästan igenting. Jag hade bestämt mig för att det skulle bli världens största pluggdag, men ack nej. Någon gång vid halv elva fastnade jag framför tv:n och sen kunde jag inte slita mig. Ett tips, sätt er aldrig framför tv:n och titta på en serie när ni egentligen ska göra något annat, man blir helt fast! Senare på kvällen bar det av till lovisa för att öva apocalyptica, vanja var även där. Jag tyckte faktiskt att det lät ganska bra med tanke på att det var så pass längesen vi spelade ihop sist! Åkte hem och fastnade framför världens sämsta film.., hur seg som helst.


Då var vi famme i nutid. Idag. Hade cello lektion nu på morgonen och dörren var för en gångs skull öppen vid halv åtta. Så jag satte mig och lyssnade på musik i en timme innan jag började, ganska mysigt. Hade min lektion och sen blev det ensemble med stina. Det gick hyffsat bra med tanke på att det var första gången vi spelade. Vad hände mer, jo, jag missade bussen..Och nu sitter jag här, eftermiddan ska spenderas med näsan i en religonsbok. Har ett jättestort prov på fredag (den 13:de) och jag kan ingenting. Det var nog allt just nu, kan bara säga också att nu har jag strukit åtta dagar på min utomordentligt fina nedräkningslista! Dagarna försvinner sakta men säkert.

xoxo 

Kommentarer
Postat av: The one and only

klarinett var såå kul:D och gitarr var kul! och se dig köra bil var kul!!.....en kul dag:P

2009-03-09 @ 16:27:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0