skandinaviskt onlinemöte

Ibland kan jag bli riktigt arg, även om jag kanske inte låter speciellt arg. Men nu är jag riktigt sur, bara som en liten förvarning. Hela den här dagen har jag gått och väntat på att det ska vara ett skandinaviskt onlinemöte för alla som vill åka som au pair ( som ni antagligen vet så är jag en av dem). Jag satte mig till och med framför datorn en halvtimme för tidigt så att jag verkligen inte skulle missa det! Men när jag sen trycker på länken för att logga in så funkar det inte! Jag försökte i säkert en halvtimme men det gick inte ändå. Det här har jag liksom sett fram emot i över en vecka, det som jag har levt på i en vecka och så går det inte! Jag har väntat på det här, att få lyssna på andra människor som vart där, interjuver, allt sånt. Jag blir bara så, usch.. varför just idag?





18.30
Nu är jag mest arg på mig själv! Varför kollade jag inte mobilen? Tolv minuter över fem hade de skickat den nya länken, men vem tänker på det? Jag missade de 45 första minuterna. Jag hade missat typ allt.
När jag väl kom in på sidan var det ungefär bara tio minuter och chatten kvar. Så istället för att ha lyssnat på allt fick jag ställa ett ton med frågor. Antagligen handlade de bara om saker som de hade sagt tidigare, men ändå. Jag fick svar på det mesta och känner mig i alla fall lite nöjdare nu än vad jag var innan. Vet lite mer om allt också, så det är ju bra. 

Kommentarer
Postat av: Miss secret agent

testing testing...

2009-03-20 @ 12:57:41
Postat av: Rebecca

Nä-ä, vad kiligt! Men vilken tur att du inte missade allt du.

2009-03-20 @ 22:14:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0