Sommaren är tillbaka!

JAA! Solen är framme och det är faktiskt riktigt varmt ute, det kanske är så att sommaren är tillbaka?! Idag har jag inte riktigt planerat in något speciellt att göra, kom precis hem från ett möte på Coop och det var väl det jag visste i förväg. Någon som har något förslag?

Kommentarer
Postat av: cassandra

du kan ge dig ut på en cykeltur kanske eller ligga i solen och steka lite !! :D hahah

2009-06-16 @ 12:24:47
URL: http://cassandraagren.blogg.se/
Postat av: anna

Tack :) din sida är också jäkligt snygg!

2009-06-16 @ 12:32:12
URL: http://aupairanna.blogg.se/
Postat av: cassandra

hahah okej, då nej jag förstå i och försig . Hahaha jag skulle aldrig orka cykla så där långt ;)

haha ja jag är ju en riktig såpa tjej, så jag tittar ju på typ, DH, ugly betty, grey's, gossip girl, OTH, greek, haha shiit vad många men nu komemr jag ju titta på priviliged också säkert ör jag tyckte det var roligt ;) haha jag är en liten tv-nörd kasnke man kan säga! ;D



Alltså vi har inte fått reda på allt ännu om vad som gälelr kring resan, men jag tror att vi komemr pka den 8 oktober och komma hem tre veckor senare, haha jag tror det var något sånt i allfall.

Vi kommer ju jobba på affärer, det är ju en APU-resa så vi komemr praktisera i en butik varje dag och på helgerna så får vi väl göra lite vad vill vill antar jag :) och jag hoppas det i allfall ;)

men vad roligt, lutar det nu mot att du kommer åka till london eller new york i höst?

isåna fall så kasnke vi ses i london ;) hahah :D

ha det så bra kraam!

2009-06-16 @ 13:18:07
URL: http://cassandraagren.blogg.se/
Postat av: Anna

Heejsan!!

Vad kul att du hittade till min blogg!! Jaa okej vad roligt och spännande!! :D Jaa självklart ska jag svara på frågorna! :)

- Jag ska åka med SI (Scandinavian Institute, Au pair in America)

- Jag valde att åka med dem eftersom jag var med min klass på arbetsförmedlingen i höstas och så var de där och presenterade sig och berättade massor och sådär, jag fick papper och allt möjligt och så blev det så. Jag tänkte inte ens på att det fanns massor med andra organisationer förrens jag redan hade skickat in ansökan och allt det där :P Men jag är jättenöjd med vad jag har valt. Alla säger att de är jättebra och det tycker verkligen jag med! Om det är minsta lilla man undrar över så kan man bara maila dem och man får alltid svar inom 1 - 2 dagar max :) Alltid aktiv support!! :)



pairinamerica/aupairinamerica.php" rel="nofollow">http://www.scandinavianinst.se/aupairinamerica/aupairinamerica.php



- Som det ser ut just nu, jag håller på och pratar med en familj som bor ungefär 30 min utanför New York, men jag är öppen för det mesta eftersom det är familjen man ska gå efter ju, även om man kanske vill komma till något speciellt ställe så är det bättre att man trivs med familjen än att det blir en familj som man inte trivs med bara för att de bor på ett visst ställe ;P

- Jag har satt mitt första avresedatum till den 5 oktober :)



Hoppas det blev bra svar och ställ gärna fler frågor som du undrar över! :) Vilken organisation funderar du på att åka med? :)



//Anna

2009-06-16 @ 17:31:06
URL: http://tredjemaj.blogg.se/
Postat av: Jessica

hej! va kul att höra! av ren nyfikenhet; hur hittade du min blogg? =)

absolut kan jag göra de! jag åker med Cultural Care, vilket jag hittills är jätte nöjd med att jag valde. dom är jätte trevliga och hjälpsamma och de flesta som jobbar där har själv varit au pairer så dom har själva varit i samma sits som en själv. jag läste om lite andra organisationer men hade blivit rekommenderad CC så jag valde dom efter att ha varit på ett informationsmöte som jag tyckte var bra. jag ska åka till Malverne som ligger ca 40 min från New York =) och jag åker den 17 augusti, så de är bara två månader kvar nu =)

hoppas du är nöjd med svaren, annars är det bara att fråga mer! jag kommer även att ha en annan blogg sen när jag åker; jessintheapple.blogg.se

den får du gärna följa =)

ha det så bra!

2009-06-16 @ 18:05:07
URL: http://junkan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0