Jag vill också!

Idag har jag jobbat och i natt ska jag kämpa mig upp vid halv fyra för att åka med Fia till landvetter för att hon och Amanda ska åka till Samos en vecka. Jag vill också! Bara komma ut och åka till en ny plats, se nya saker. Det längsta jag kommer i sommar är till Kalmar och i och med att jag bor i Borås så blir det kanske runt trettio mil. Yay..
Men nu ska jag inte hänga läpp för det det finns ju faktiskt en liten möjlighet till att jag kommer till London i höst i alla fall och det är inte så dåligt! Nu ska jag försvinna in i bloggvärlden en stund och sen tänkte jag sova några timmar innan det är dags att åka.
 
Kan även passa på att säga att min mobil har blivit helt ding det är ju fortfarande två knappar som inte fungerar alls och så hör jag inte vad personen jag pratar med säger om jag inte startar högtalartelefonen men nu har skärmen slocknat också! Mobilen funkar liksom men jag ser inte vad jag gör så jag lyckades precis leta mig in till musik, utan att se vad jag gjorde, så nu sitter jag här och lyssnar på Springsteen. Men om någon på något sätt vill få tag på mig så går det inte via min mobil så då kan man ju antingen lämna nån kommentar här, skicka mail, ringa hem eller skicka nått brev, haha. Jag vet inte. Ha det bra i alla fall!

xoxo Emma 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0