5 juni

Idag är det Danmarks nationaldag.., men imorgon är det Sveriges tur! Då är det den 6:e juni och Sveriges nationaldag! National dagen har ju de senaste åren varit en röd dag så man har ju varit ledig när den har vart men i år ligger ju nationaldagen på en lördag. Hur tänker de nu? Nu får vi ju en dag mindre ledigt än de andra åren, det räcker liksom inte med att sommarlovet är en vecka kortare i år? hmm.

det blir ingen springsteen konsert för mig i år och det känns jättetråkigt, men jag får väl leva på den ifrån förra sommaren. Tänk vad kul det hade varit om Springsteen hade bokat in en konsert den 6:e juni också, då hade det blivit att han spelade på USA:s nationaldag förra året och på Sveriges i år =P haha..


Kommentarer
Postat av: mandy

sv: jag vet hur du känner, började planera au pair för ett och ett halvt år sen! :P hade egentligen tänkt åka förra sommaren men var tvungen att gå om ett år:( (i England där jag bodde hade man ändå bara två år så det blev tre)

2009-06-05 @ 21:35:54
URL: http://mandyslife.blogg.se/
Postat av: Helene

Det känns helt underbart faktiskt :) Jag har planerat för det här så länge, så nu känns det skönt att det äntligen blir av! Så nu får jag hoppas på att allt blir bra bara.. skoj att du ska iväg! Jag lovar att blogga massor. ha det fint :)

2009-06-06 @ 02:40:54
URL: http://helene10.blogg.se/
Postat av: cassandra

Snygga design hörru! det blev bra ;)

2009-06-07 @ 14:21:54
URL: http://cassandraagren.blogg.se/
Postat av: Amira

wihoooooo:D

jag var på student resa på mallorca!

ifrån den 23 - 31 maj! :D

vi åkte med Apollo resor och bodde i Magaluf!

det var toppen bra var det!

4.400:- fick vi ge, men det var det fan värt!!! verkligen!

2009-06-07 @ 14:56:18
URL: http://amirausa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0