Anmäla mig snart! (yay!)

Jag tror att jag ska anmäla mig till CC snart! Inte skickan in en ansökan eller något sånt för det tycker jag är alldeles för tidigt men jag ska nog anmäla mig på hemsidan snart ;P
Men inte just nu för nu blir det vänner. Nästa gång jag skriver i bloggen sitter jag antagligen här med min tandställning, yay... Hoppas i alla fall att alla har haft en bra dag!
 
xoxo Emma

Kommentarer
Postat av: Lollo

Inte nog med att jag aldrig skulle våga åka med CC, men sen tycker jag deras matchningssystem är lustigt. Tycker det verkar jobbigt att bara kunna matcha med en familj i taget.

2009-06-09 @ 23:35:23
Postat av: jessica

Låter helt underbart att du ska välja CC :D varför ska du vänta med att anmäla dig ?? nyfiken



Lycka till med tandställningen

2009-06-10 @ 08:39:29
URL: http://jessicainusa.blogg.se/
Postat av: cassandra

ja jag vet!! nu är det åtta dagar kvar och det känns så jävla skönt men lite overkliget faktiskt ;) jag ska vara borta i hela tre veckor, jag kommer hem den 9 juli!! :D



haha oj vad konstigt, ofta man inte vill åka till New york eller london liksom, för det var väl dem två du valde mellan, haha jag skulle lätt åka om jag hade pengra, as coolt ju och vilken upplevelse ;)



Reseboks projektet tycker jga låter roligast och mest spännande men det är ju svårast att uppnå kanske. du skulle ju kunna göra projektarbetet om au pair eftersom att du är så himla engagerad i det ;) haha så det skulle nog vara roligt :)



Men alltså jag fattar fortfarande inte, haha men jag är väl trög, men så du ska bara åka till vi säger London och vara där i 5 dagar och skriva en resbok om london eller ? :) haha jag är trög ;)

kram på dig!

2009-06-10 @ 17:28:51
URL: http://cassandraagren.blogg.se/
Postat av: cassandra

En till liten undering över ditt förhoppningsvisa projektarbete om london eller new york, varför skulle det kosta så mycket? alltså 10 000 ? :D

2009-06-10 @ 20:40:45
URL: http://cassandraagren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0