9 augusti

Nu har det gått över en vecka sedan jag skrev något här senast så det var väl dags nu igen! I fredags var mitt nio dagars pass på coop äntligen slut så nu har jag vart ledig lördag söndag och så är jag ledig imorgon också innan det blir sex jobb dagar till och sen börjar skolan veckan efter det. Tiden går så fort! Detta är nog det sommarlovet som har gått fortast! Just nu känner jag mig verkligen så trött, tror jag har jobbat alldeles frö mycket den senaste tiden men nu är det i alla fall bara en vecka kvar vilket är ganska skönt.

Igår var jag på Madonna när hon spelade sin första konsert på Ullevi, var jag och 59 000 till tror jag. Jag har aldrig riktigt sett mig själv som något Madonna "fan" men jag har ändå alltid tyckt att hon har vart hyfsat bra. Konserten var dock lite seg i början och jag tycket inte riktigt att den kom igång i och med att hon bara spelade nya låtar då, det kändes som att publiken inte riktigt visste vad dom skulle göra men efter en fem låtar blev det mkt bättre! Så om man skulle ge något betyg eller liknande på denna konsert så skulle jag nog sätta en fyra av fem möjliga. Det var ju ingen konsert som kan jämföras med Sprigsteen på Ullevi förra året som fick runt 100 av fem möjliga, men det finns nog inget som kan jämföras med honom! ;)


I fredags kväll försökte jag och Stina trycka i oss så många Veronica Mars avsnitt som möjligt för att vi måste hinna se färdigt boxen innan hon flyttar! Vi hann med 8 så nu har vi ju bara 14 kvar. Vi får se hur det går med det!


Hoppas alla haft en bra vecka!

xoxo Emma



Kommentarer
Postat av: Rebecca

När flyttar hon? :(

2009-08-10 @ 00:09:52
Postat av: Emma

på söndag... :(

2009-08-10 @ 10:15:49
URL: http://lifeofemma.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0