If I could turn back time

En hel dag till har försvunnit och nu sitter jag här och funderar på, vad har jag gjort egentligen? Så tänker jag väldigt ofta, det känns nästan som att livet bara forstsätter att rulla på av sig själv utan att man ens tänker på det eller ens hänger med. Det är nästan som att man sitter på första bänk vid en fotbollsmatch eller längst fram i biosalongen och bara är en åskådare, man är inte med i det själv. Det är som att man sitter för nära för att se verkligheten. Man rör sig som robotar och fastnar i massa vanor som man inte ens vill ha kvar. Varför ska det alltid vara så svårt att kontrollera över vad man gör?
Varför finns det ingen stop knapp eller en tillbakaspolnings knapp som gör så att man bara kan stanna bilden, spola tillbaka och se vad som verkligen hände? Ibland brukar man säga att tiden bara flyger iväg, och det är precis det den gör hela tiden. Alla människor är olika, men jag tror nästan att alla människor har velat göra precis så som jag, stanna och spola tillbaka.
Stanna tiden och andas.


Tänk på att det är ditt liv som bara försvinner framför ögonen på dig, tiden kommer aldrig mer tillbaka. Om du vill göra ditt liv minnesvärt så är det kanske dags för dig att börja fundera på hur.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0