Om att vara glad!

Idag är jag glad. Det är inte utav någon speciell anledning, utan jag är bara glad. Just nu håller min hjärna på att ställa in sig på att det är lov snart, det är faktiakt bara fem dagar kvar! På lovet känns det som att man på något sätt får chansen att sova ikapp livet, man får tiden till att göra vad man vill. Det är därför jag vill ha lov nu.

Även om jag är glad så ska jag inte göra några speciellt roliga saker idag. Först nu på morgonen ska jag följa min vardagliga rutin som jag har på söndagar och det är att städa. Många människor kan tycka "usch, nej, fy..." men så tänker inte jag. Jag tror att jag är en av de få människor som tycker att det är roligt att städa. Det kan man tycka är väldigt konstigt, men man får väll vara precis som man vill, eller hur? Anledningen till att jag tycker att det är så kul att städa, speciellt på söndagar, det är resultatet av hur det blir. På något sätt så känns det också som att man städar undan veckan som har varit o gör så att man får en så bra start som möjligt på den nya. Sen så finns det en anledning till och den är att jag inte skulle kunna vara i mitt rum om det var ostädat för jag måste ha det skinande rent och veta precis vart jag har allting.

Vid fyra ska jag åka in och jobba och det drar ner rolighetsgraden på den här dagen en liten bit. Men jag slutar inte vara glad för det, för det är lov snart och det tror jag nästan att jag har väntat på ända sedan skolan började!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0